60 prosjekter - 3500 nye boliger

På Bo i Bergen viser regionens boligbyggere frem rundt 60 prosjekter, som tilsammen byr på mer enn 3500 nye drømmeboliger.

Drømmer du om ny bolig eller bare vil se hva som er og kommer for salg? Ta turen innom Bo i Bergen i Grieghallen helgen 13. til 15. september.

Drømmer du om ny bolig i bergensregionen? På nyyboligmessen Bo i Bergen har vi samlet 60 prosjekter med tilsammen over 3500 nye boliger. På messen som arrangeres i Grieghallen 13. til 15. september får du mulighet til å se alle på ett sted. Kanskje drømmer du om å kjøpe din første bolig, et sted som endelig blir ditt? Kanskje er det en større familiebolig som er drømmen, eller kanskje drømmer du om et enklere liv i en praktisk, sentrumsnær leilighet? På Bo i Bergen er det hjem for alle drømmer. Utforsk de ulike prosjektene, snakk med utbyggerne, drøm deg bort. På Bo i Bergen finner du kanskje din neste drømmebolig!

Messen åpner fredag 13. september klokken 15 og er åpen hele helgen frem til søndag klokken 16. Gå ikke glipp av denne muligheten til å finne drømmeboligen.

Har du et boligprosjekt du gjerne skulle vist frem? Det er fortsatt ikke for sent til å bli med på tidens visningshelg. Kontakt oss i dag for å høre hvilke muligheter som finnes.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen