Bo i Bergen inviterer til tidenes visningshelg

13. til 15. september samles boligutviklerne i Bergen for første gang på nyboligmessen BoiBergen. Flere tusen boliger vises frem på det som blir tidenes største visning i Bergen.

– Etter å ha snakket med flere boligutviklere, fikk vi bekreftet behovet og ønsket om en arena hvor de får vist frem sine boliger og prosjekter. Resultatet er nyboligmessen Bo i Bergen, som arrangeres i Grieghallen 13. til 15. september. Målet vårt er å samle så mange boligutvikler som mulig, slik at vi får vist frem et samlet nyboligmarked, sier initativtaker til Bo i Bergen, Torgeir Hågøy.

Blant partnere og utstillere så langt er flere av regionens ledende boligutviklere. Både Axer, Block Watne, BOB, Bonava, JM, Obos, Selvaag Bolig og Veidekke er allerede med. Ambisjonen er at messen skal gjøre det enklere for folk flest å finne den boligen som passer dem best.

– Ved å gi boligkjøperne bedre oversikt over nyboligmarkedet får de også økt trygghet for sitt valget av fremtidig bolig, sier Hågøy. Messen er gratis for publikum. Schibsted er med som mediepartner og vil gjennom sine kanaler, som for eksempel BT og Finn.no, sørge for god synlighet for messen. I tillegg er Boligprodusentene, Eiendom Norge, DNB og advokatfirmaet Hammervoll Pind med som partnere.

For boligutviklerne og andre aktører i dette markedet sparkes BoiBergen i gang med en boligutviklingskonferanse. Denne arrangeres fredag 13. september fra klokken 09 til 14.00. Tema og foredragsholdere er foreløpig ikke bestemt.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen