Hvilke konsekvenser får den nye KPAen - egentlig?

Den nye KPAen har satt sinnene i kok, men hvilke konsekvenser får den egentlig for regionens boligbyggere?

Mette Svanes kommer til Bo i Bergen Boligkonferanse og vil blant annet redegjøre for den nye KPAen.

KPA. Bare ordet får det til å gå kaldt nedover ryggen på regionens boligbyggere. Detaljstyring og store begrensninger er ord som går igjen når bransjen selv skal beskrive den nye arealplanen. Men hvilke konsekvenser får den nye KPA egentlig?


På Bo i Bergen samles både politisk og administrativ ledelse for å fortelle hva og hvordan man som boligutvikler bør forholde seg dersom man ønsker å være en av de som er med og bygger Bergen fremover. Byråd for byutvikling forteller om hvordan de vil legge til rette for god by- og boligutvikling fremover. Kommunaldirektør for byrådsavdeling for byutvikling, klima og miljø, Anne Iren Fagerbakke, gir en overordnet innføring i den nye KPAen, mens direktør for Plan og bygningsetaten Mette Svanes, kommer inn på de konkrete konsekvensene.

Utvikler du boliger eller eiendom i Bergen er dette noe du må vite noe om. Sett derfor av 13. september og kom på Bo i Bergen Boligkonferanse.

Andre tema som blir belyst av Fagerbakke og Svanes er «Program for boligforsyning 2019-2030» er en oppfølging av KPA2018– hvordan er boligbehovet egentlig?

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen