Les Bo i Bergens messeavis

Sammen med Bergens Tidende har vi laget messeavis. Her kan du blant annet lese om flere av boligprosjektene som vises frem på Bo i Bergen.

Bo i Bergen begynte som en idé, en tanke om at det kunne være smart å samle nyboligmarkedet i bergensregionen på ett sted. Ambisjonen var å lage en arena hvor boligkjøperne kunne møte utbyggerne ansikt til ansikt. Slik ville vi gjøre det enklere for boligkjøperne å orientere seg i nybyggjungelen. Les messeavisen ved å klikke her

Flere av regionens ledende boligutviklere sluttet seg til ideen, og for første gang samles nå boligbyggerne til en felles nyboligvisning i Grieghallen. Vi har samlet 60 boligprosjekter som sammen representerer mer enn 3500 nye boliger fra bergensregionen. Vurderer du å kjøpe ny bolig, eller bare drømmer du om det, er Grieghallen stedet å være i midten av september.

På messen vil du finne boliger fra Frekhaug i nord til Austevoll i sør. Arna og øyene vest for Bergen er også representert. Størrelsen varierer fra små studioleiligheter for studenter og de som jakter sin første bolig, til større familieboliger og leiligheter for de som er i ferd med å bytte ut eneboligen med noe mer lettstelt. På Bo i Bergen finner du boliger for ethvert behov, og for enhver lommebok.

For at mor og far skal få tid til å snakke med utviklerne legger vi opp til en rekke aktiviteter for barna. VilVite vil blant annet være til stede med et skreddersydd opplegg. Det vil også være tegnekonkurranser og familieaktiviteter fra Bergen spillfestival. De ulike utstillerne vil ha en rekke aktiviteter på sine stands, hvor det vil være mulig å vinne mange fine premier. BOB vil ha e-sport-aktiviteter på sin stand, noe som garantert vil være populært. For de voksne vil kanskje noen av de faglige foredragene i messeområdet være av interesse?

For at du skal få så god oversikt som mulig vil vi visualisere alle nyboligprosjektene i Bergen. For å få til dette har vi fått med oss rådgivingsselskapet Cowi. De har laget en modell hvor alle boligprosjektene i Bergen blir presentert på en måte du aldri tidligere har sett. Fjordkraft vil i denne modellen også vise hvordan de ser for seg en helelektrisk fremtid. Denne modellen alene er verdt et messebesøk. I tilknytning til modellen inviterer vi deg til å komme og fortelle oss hvordan du ville utviklet Bergen. Vi kaller det Folkets KPA (kommuneplanens arealdel). Hvordan vil du at Bergen skal se ut i fremtiden? Kom på Bo i Bergen og fortell det til boligutviklerne og politikere.

Messen er gratis, og vi håper på godt besøk. Kom på Bo i Bergen, kanskje finner du din neste drømmebolig! En digital versjon av messeavisen finner du her.

Disse står bak Bo i Bergen Axer Block Watne BOB Bonava JM OBOS Selvaag Bolig Veidekke Cowi DNB Fjordkraft Hammervoll Pind Privatmegleren Schibsted

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen