OBOS selger godt i Kronstadparken

De tre første byggetrinnene er utsolgt. Nå selger også fjerde byggetrinn i Kronstadparken godt.

SELGER BRA: Salget av leilighetene i Kronstadparken går bra. På fire måneder har OBOS solgt over halvparten av leilighetene. (Foto: OBOS)

– For cirka fire måneder siden la vi 88 leiligheter i fjerde byggetrinn ut for salg. Nå har vi solgt over halvparten, noe som betyr at det er 40 leiligheter igjen i dette byggetrinnet, sier prosjektdirektør for OBOS i Bergen, Jorunn Nerheim.

Kronstadparken er et stort byutviklingsprosjekt. I tillegg til boligene, vil Bara Eiendom på sikt utvikle omlag 95.000 kvadratmeter med kontorer. Denne miksen med boliger og næring unik i Bergen og området fremstår derfor som et godt eksempel på moderne byutvikling. Her er det Brødrene Ulveseth som sammen med OBOS har hatt hånden på rattet. Samlet vil de i fellesskap bygge over 600 leiligheter.

– Prosjektet har en god beliggenhet, tett på byen og med bybanestopp rett ved. Det er også svært kort avstand til Høyskolen og alt det positive som skjer i Solheimsviken med både nye hoteller og nye kontorbygg. Prosjektet er i tillegg godt bearbeidet og byr på arealeffektive boliger. Samlet er nok dette noe årsaken til at det selger bra, sier Nerheim, som forteller at de nå starter byggingen av fjerde byggetrinn. – I løpet av høsten vil vi legge ut for salg et nytt byggetrinn med de siste leilighetene, sier Nerheim.

Et annet prosjekt hvor salget også har tatt seg opp dette halvåret er Straumsfjellet Panorama. Som navnet tilsier byr prosjektet både på flott utsikt og luft under vingene. Dette er også et prosjekt som OBOS gjør sammen med Brødrende Ulveseth. Her er det bygget totalt 204 leiligheter like ved Sartor Senter på Straume. – Alle boligene er ferdige, så her kan man flytte rett inn. Etter jul opplever vi at salget har tatt seg opp og at det er en positiv tendens, men vi har fortsatt noen ledige boliger, sier Nerheim.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen