Skal bygge mer på Sandsli

Betonmast Bergen har inngått avtale med Sandsli Boligutvikling AS om prosjektutvikling og intensjon om utbygging av enda et byggetrinn i Sandsliåsen i Bergen.


Kontrakten er en samspillsentreprise, med en verdi på cirka 120 millioner kroner ekskl. mva., opplyser Betonmast i en pressemelding. Det nye byggetrinnet består av cirka 70 leiligheter fordelt på fire bygg, med tilhørende parkeringskjeller og uteområde. Samspillsfasen er allerede igangsatt, og forventet byggestart er Q3 2020. Betonmast Bergen har allerede bygget to byggetrinn på Sandsliåsen og det tredje ferdigstilles i april 2020. Totalt på de tre trinnene er det bygget 115 enheter. Med de nye som nå ble tegnet avtale for snakker vi med andre ord om rett i underkant av 200 nye leiligheter.

–  Vi har hatt et veldig godt samarbeid med byggherren i det pågående byggetrinnet, og at vi nå inngår enda en avtale ser vi på som en stor tillitserklæring, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen.


Sandsli Boligutvikling AS eies av EGD Property AS, Stadsporten AS samt OBOS Nye Hjem. – Dette er en viktig milepæl for prosjektet og vi ser frem til fortsatt godt samarbeid, avslutter Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Nye hjem.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen