– Var aldri i tvil om 
at vi ville være med

En av Bo i Bergens første partnere var mediekonsernet Schibsted. De var aldri i tvil om at de ville være med som partner for nyboligmessen Bo i Bergen.

ER MED: Roy Elvik, salgssjef i Schibsted, og Key Account Manager med bransjeansvar for eiendom i Schibsted Bergen, Jasmin Jespersen, har stor tro på Bo i Bergen.

– Vi tente på konseptet. En rendyrket nyboligmesse, hvor bredden i det regionale nyboligmarkedet vises frem, tror vi er både nyttig og interessant, sier salgssjef hos Schibsted, Roy Elvik.

At Schibsted er med som mediepartner betyr at mediekonsernet gjennom sine kanaler vil gjøre arrangementet kjent, slik at de som drømmer om eller vurderer å kjøpe ny bolig, får med seg arrangementet. – Ingen skal være i tvil om at det er en nyboligmesse i Grieghallen 13. og 14. september. Arrangementet vil bli markedsført bredt både på nett og papir, det vil si både gjennom BT og BT.no, samt på Finn.no, sier Key Account Manager og bransjeansvarlig for eiendom i Schibsted Bergen, Jasmin Jespersen.

I samarbeid med de andre partnerne vil det bli produsert en messeavis med interessant stoff om nyboligmarkedet og omtale av aktuelle nyboligprosjekter i regionen. Messeavisen blir sendt ut som innstikk til papiravisen, samt at den blir annonsert for i en digital versjon på BT.no.

Messeavisen blir sendt ut som innstikk til papiravisen, samt at den blir annonsert for i en digital versjon på BT.no. – Vi har lang og god erfaring med å skaffe publikum til slike arrangementer. Jeg er derfor trygg på at alle som er opptatt av boligmarkedet skal få med seg at det er en nyboligmesse i Grieghallen i midten av september, sier Elvik.

Responsen på Bo i Bergen har vært god, og flere av regionens boligutviklere er allerede med som partnere. Både Axer, Block Watne, BOB, Bonava, JM, OBOS, Selvaag Bolig og Veidekke er med som partnere og vil vise frem sine boligprosjekter på BoiBergen. – Samlet vil arrangementet vise frem flere tusen boliger. Dette er ingen tvil om at dette blir tidenes visningshelg i Bergen. Så om man er boligbygger eller om man er på jakt etter ny bolig, så bør man finne veien til Grieghallen 13. og 14. september, sier initiativtaker til arrangementet, Torgeir Hågøy.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen