JM lanserer nytt boligprosjekt på Os

Boligutvikleren JM planlegger 58 leiligheter ved Oselvo fordelt på tre flotte bygg. 

OS: JM har hatt suksess på Os tidligere. Nå tror de på nok et godt boligprosjekt i bygdeperlen sør for Bergen. (Foto: JM)

– Beliggenheten er fenomenal. Den nye veien til Os gjør dessuten området mer attraktivt også for folk som bor i Bergen fordi reisetiden reduseres vesentlig, sier prosjektsjef i JM, Frode Haugland.

Frode Haugland, JM

Han forteller at prosjektet er tilpasset både single, småbarnsfamilier og ikke minst den store gruppen av livsnytere som finnes i kategorien 50-pluss. Sistnevnte er de som i størst grad selger eneboligen og flytter i ny leilighet. Denne trenden gjør seg gjeldende i Bergen, Askøy, Sotra, Lindås og Meland, og JM forventer at trenden blir sterkere i Os med de planlagte nybyggene ved Oselvo.  Tretrappfabrikk JM skal bygge på den gamle tretrappfabrikken i Os sentrum. Leilighetene vil vende sørøst, noe som gir bedre solforhold. For 12 år siden bygget JM prosjektet "Vindu mot Fjorden" bare noen steinkast unna. I det nye prosjektet er det tilrettelagt for  to, tre og fireromsleiligheter. Garasjeanlegg skal bygges under bakken.  – Om alt går som vi håper på blir det salgsstart i november. Blir responsen god kan vi få byggestart til påsken 2020, sier Haugland.

Svanemerket Samtlige leiligheter skal Svanemerkes. I tillegg vil enkelte leiligheter ha livsløpsstandard. JM har i en årrekke satset på lavenergiboliger som er 25 prosent bedre enn det myndighetene krever. Dette blir videreført i det nye prosjektet. – Vi merker at kundene er mer opptatt av miljøaspektet i dag sammenlignet med for noen år siden, sier Haugland.  De mest fornøyde kjøperne Fornøyde kunder er ingen klisjé for JM. I fjor ble JM kåret til den boligutvikleren i Norge som har de mest fornøyde kundene. Bak kåringen står Prognosesenteret, som utgjør en uavhengig instans for landets toneangivende boligutviklere.

Bo i Bergen er et nettsted som skriver om nyboligmarkedet i bergensregionen. 

Ansvarlig utgiver og redaktør:
Torgeir Hågøy - 99 74 71 71 torgeir@boibergen.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 / Bo i Bergen